Kuhinjske vage

SKS 7070GG KUHINJSKA VAGA

  • Originalna aplikacija Sencor FOOD kreirana je u saradnji sa autorima aplikacije Dine4Fit sa bogatom bazom podataka o hrani
  • Pruža detaljne podatke o ishrani kada je u pitanju unos hrane (ugljeni hidrati, proteini, masti, holesterol, vlakna...)
  • Beli LCD sa pozadinskim osvetljenjem
  • Opseg merenja težine do 5 kg / 11 lb (precizno do 1 g / 0,1 oz)

KUHINJSKA VAGA

Pametna Bluetooth kuhinjska vaga
    •Originalna aplikacija Sencor FOOD kreirana je u saradnji sa autorima aplikacije Dine4Fit sa bogatom bazom podataka o hrani
    •Pruža detaljne podatke o ishrani kada je u pitanju unos hrane (ugljeni hidrati, proteini, masti, holesterol, vlakna...)
    •Beli LCD sa pozadinskim osvetljenjem
    • Opseg merenja težine do 5 kg / 11 lb (precizno do 1 g/0,1 oz)
Ova pametna kuhinjska vaga pomoći će vam da savršeno beležite svoj unos kalorija i pojedinačne nutritivne komponente. Povezana je sa najboljom dostupnom bazom podataka o hrani jer je kontrolna aplikacija Sencor FOOD razvijena u saradnji sa autorima popularne aplikacije Dine4Fit.
Uparivanje vage sa vašim mobilnim telefonom preko Bluetooth-a je neverovatno brzo, intuitivno i lako. Praktično odmah, na ekranu svog pametnog telefona (i nije važno da li više volite Android ili iOS uređaj) videćete izmerenu težinu, a zatim jednostavno unesite stavku koju merite da biste odmah videli koliko data hrana sadrži šećera, masti, energije, itd.
Pametna funkcija u kombinaciji sa savršenim dizajnom
Ova vaga je deo Sencor asortimana vrhunskih metalik kuhinjskih pomoćnika. Možete birati između 9 dizajna boja koji će ulepšati svaku kuhinju. Velike bele cifre na osvetljenom okruglom displeju veoma se lako čitaju i dobro su raspoređene, što ne čudi jer su cifre visine 2 cm.
Aplikacija Sencor FOOD
Vaga je opremljena Bluetooth bežičnom tehnologijom, koja zajedno sa besplatnom aplikacijom Sencor FOOD instaliranom na vašem pametnom uređaju nudi direktan pristup opsežnoj i redovno ažuriranoj bazi podataka o sastojcima i njihovim hranljivim vrednostima.
Aplikacija Sencor FOOD razvijena je u saradnji sa autorima aplikacije Dine4Fit koja broji kalorije i koja je dizajnirana za pametne telefone sa iOS operativnim sistemom (verzija 13 i novije verzije) ili Android operativnim sistemom (verzija 5 i novije verzije). Kada se koristi aplikacija, telefon mora da bude povezan na internet.
Vaga se automatski uparuje sa telefonom kada se aplikacija pokrene. Za uparivanje je dovoljno da Bluetooth funkcija bude aktivirana na pametnom uređaju. Ako aplikacija ne pronađe vagu, aktivno će vas zamoliti da ponovo pokušate da uparite vagu.
Napomena: Vaga se može upariti samo sa jednim mobilnim uređajem u bilo kom trenutku. Ako dođe do problema sa uparivanjem, proverite da li postoji drugi uređaj u dometu koji je trenutno aktivno uparen sa vagom.
Aplikacija Sencor FOOD takođe traži hranu skeniranjem EAN bar-koda. On se nalazi na svakom paketu i jedinstven je. Ovo vam omogućava maksimalnu brzinu i eleganciju korišćenja. Pored toga, uvek ćete biti sigurni da imate podatke o hranljivim materijama za garantovano pravu hranu za vas.
Aplikacija nudi dva režima merenja:
    • Režim „Na vagi“ - prikazuje težinu stavke koja se trenutno meri. Nakon što koristite polje „Pronađi sastojak“ da biste rekli vagi koji sastojak merite, ona će vam prikazati hranljivu vrednost sastojka u odnosu na njegovu trenutnu izmerenu težinu.
    •Režim „Spisak“ - omogućava određivanje ukupne hranljive vrednosti više sastojaka. Ovaj režim je pogodan, na primer, kada pripremate obroke po receptima. Stavite sastojke jedan po jedan na vagu i pomoću polja „Pronađi sastojak“ unesite vrstu sastojka. Kada odredite težinu i vrstu sastojka, koristite dugme „+ Dodaj sastojak na spisak“ da biste ga dodali u ukupnu hranljivu vrednost. Koristite dugme TARA/MODE na vagi za dodatno merenje po potrebi. Za sve vreme merenja, u režimu „Spisak“ vaga će kontinuirano prikazivati ukupnu težinu sastojaka i izračunavati vrednost pojedinačnih nutritivnih komponenti (npr. koliko je ukupno grama saharida sadržano u izmerenim sastojcima).
Aplikacija Sencor FOOD je povezana sa aplikacijom Dine4Fit. Kada završite sa merenjem, jednim klikom možete da unesete sastojak u svoj Dine4Fit meni za hranu i da vodite dugoročnu evidenciju o hrani koju konzumirate (određene napredne funkcije aplikacije Dine4Fit mogu se obezbediti uz naknadu).

Specifikacije vage:

Izvor napajanja: 2 × 1,5 V AAA baterija
Raspon merenja do 5 kg / 11 lb (osetljivost 1 g / 0,1 oz)
Način uključivanja: primenom pritiska ili težine na površinu za merenje
Automatsko isključivanje kada je vaga u stanju mirovanja
Veliki, dobro raspoređen, okrugli displej sa prikazanim ciframa visine 2 cm  
3 režima rada: Režim merenja težine / režim merenja količine mleka / režim merenja količine vode.
Mogućnost konverzije metričkih jedinica (grami i mililitri) i imperijalnih jedinica (lb:oz / fl'oz). 
Inteligentna funkcija TARA za dodatno merenje hrane
    •Stavite praznu posudu na vagu. Njena težina i simbol „O“ biće prikazani na displeju. Pritisnite dugme TARA/MODE za vraćanje vrednosti na nulu. Simbol „O“ će ostati osvetljen.
    •Stavite prvi sastojak u posudu. Njegova težina biće prikazana na displeju. Pritisnite dugme TARA/MODE za vraćanje vrednosti na nulu i simbol „T“ će biti osvetljen. Tako će težina prvog sastojka biti sačuvana u memoriji i vaga je spremna za merenje sledećeg sastojka.
    •Stavite drugi sastojak u posudu. Njegova težina biće prikazana na displeju. Pritisnite dugme TARA/MODE za prikaz zbira težine prvog i drugog sastojka. Ponovo pritisnite dugme TARA/MODE za čuvanje zbira u memoriji i vrednost na displeju biće vraćena na nulu. Simbol „T“ će ostati osvetljen.
Kuhinjske vage

Tehnički opis

With application Yes
Maximum weight capacity 5 kg
Units KG/LB
Auto ON/OFF
TARE Yes
Weighing accuracy 1 g
Power Battery
Bowl Without Bowl
Colour Green

Za preuzimanje

Images
Manual /EN/
Declaration of Conformity
Učitaj dalje

Pribor po izboru

Otkazati
imate za upoređenje
Uporedi